Over ons


Thea Douma - Post

Ik woon in Beesd en samen met mijn man heb ik een uitvaartonderneming. Ik ben gespecialiseerd in het maken van foto- en Power Point presentaties voor uitvaarten. 

Steeds vaker willen families een fotopresentatie laten zien om op die manier op een persoonlijke wijze afscheid te kunnen nemen. Vele families heb ik al mogen begeleiden en heb voor hen, als ze dat mooi vonden, unieke fotopresentaties gemaakt die ik als dankbare herinneringen aan hen heb kunnen geven.  

Omdat dit een waardevolle aanvulling is voor het werk in de uitvaartzorg wil ik samen met Jeanine deze kennis met jullie delen. 

En….aan het einde van de cursusdag kun jij al het verschil maken. 


Jeanine Tucker - van Oosterhout

Sinds 2014 heb ik een eigen uitvaartonderneming in Midden Nederland, ik werk vanuit Deil, een klein plaatsje vlakbij Geldermalsen. In mijn werk als uitvaartbegeleider merk ik keer op keer dat het troost biedt als de uitvaart persoonlijk is. Nabestaanden willen tijdens het afscheid eer betonen aan het leven van de overledene en hun relatie met hem of haar. Dit kan door woorden, muziek maar zeker ook door beelden. 

Thea ken ik al een aantal jaar, wij werken samen om vakantieperiodes en drukte op te vangen. Zij is als eerste begonnen met het maken van deze bijzondere fotopresentaties. Regelmatig vroeg ik Thea om ze voor "mijn" families te maken, later besloot ik om het zelf te gaan leren. Met behulp van de kennis van Thea is me dat gelukt.

Het programma is niet moeilijk maar heeft veel mogelijkheden, dan is het fijn als je op weg geholpen wordt zodat je na één dag iets moois kunt maken en dit meteen kunt toepassen tijdens je werk. 

Herinneren is weer even teruggenieten...Jeanine